Σχεδιάζετε ταξίδι στη Θάσο;

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες.

Απαραίτητα Έγγραφα

Οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είναι υποχρεωμένοι να έχουν μαζί τους διαβατήριο, αρκεί η Ευρωπαϊκή ταυτότητα. Οι Βρετανοί υπήκοοι είναι υποχρεωμένοι να έχουν μαζί τους διαβατήριο, κατά τα άλλα ισχύουν γι' αυτούς οι ίδιοι όροι με τους υπόλοιπους πολίτες της ΕΕ. Οι υπήκοοι των ακόλουθων χωρών πρέπει να έχουν στην κατοχή τους μόνο το έγκυρο διαβατήριό τους χωρίς βίζα για να παραμείνουν στην Ελλάδα μέχρι 90 μέρες: Η.Π.Α., Καναδάς, Ιαπωνία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ισραήλ, Νορβηγία, Ελβετία, Ισλανδία και ορισμένα κράτη της Νότιας Αμερικής.

Επισκέπτες άλλων χωρών επιτρέπεται να παραμείνουν στην Ελλάδα μέχρι 60 μέρες χωρίς βίζα. Η παράταση της βίζας είναι μια εύκολη διαδικασία, καθώς χρειάζεται μια αίτηση και πληρωμή της απαραίτητης αμοιβής στις αρμόδιες αρχές. Επίσης ο αιτών θα πρέπει να έχει επίσημο αποδεικτικό στοιχείο στο οποίο διαφαίνεται ότι μπορεί να συντηρήσει τον εαυτό του χωρίς εργασία (τραπεζικός λογαριασμός ή άλλο έγγραφο). Η παραμονή με βίζα που έχει λήξει, απαγορεύεται και η μη-τήρηση αυτού του νόμου τιμωρείται αυστηρά.

Για να διαπιστώσετε αν η χώρα από την οποία προέρχεστε χρειάζεται ή όχι VISA, πατήστε εδώ.

Βρίσκεστε εδώ: HomeΤΑΞΙΔΙΠριν να ερθετεΈγγραφα εισόδου & Βίζα
Scroll to Top