Καλωσήρθατε στον Ταξιδιωτικό Οδηγό Θάσου

Η παραλία της Σαλιάρας, Λιμένας

Όροι Χρήσης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του τουριστικού οδηγού e-thasos.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνές δικαίου.

Διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. H διάρθρωση της σελίδας, ο τρόπος εμφάνισης του περιεχομένου καθώς και ο διακριτικός τίτλος αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του  e-thasos.gr.

Η συντακτική ομάδα της εταιρείας ελέγχει και εξετάζει το περιεχόμενο των ενοτήτων / ιστοσελίδων του  e-thasos.gr. Έλεγχος έγκειται μόνο σε ότι αφορά την ύπαρξη προσβλητικού ή ανήθικου υλικού. Σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την ακρίβεια, την ακεραιότητα, τη νομιμότητα, ή την ποιότητα του περιεχομένου, των όσων οι συνδρομητές παρέχουν προς δημοσίευση. Οι επισκέπτες / χρήστες του  e-thasos.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.

Το e-thasos.g διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα και απροειδοποίητα όλους τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης. Οι τροποποιηθέντες όροι τίθενται σε ισχύ από την ημερομηνία εμφάνισής τους στην δικτυακή αυτή διεύθυνση. Αποδοχή και χρήση των υπηρεσιών του e-thasos.g αποτελεί σιωπηλή αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων χρήσης.

Βρίσκεστε εδώ: HomeΌροι Χρήσης
Scroll to Top